LOTUS BISCOFF CREAMY COOKIE BUTTER
680 L
Out of stock
Detajet
Në Belgjikë, njerëzit zhvilluan një zakon të vendosnin biskotën e tyre të preferuar, Lotus Biscoff, në bukë!
Disa e përdorën të gjithë biskotën, disa e thërrmuan dhe të tjerë e lanë fillimisht në pijen e tyre.
E shijshme, por vështirë se praktike, derisa dikush kishte një ide të ndritshme.
Pse të mos bëni një gjalpë biskotash kremoze? Një femër novatore belge krijoi recetën e saj dhe e përfshiu atë në një konkurs për një shfaqje televizive.
Dhe me mend çfarë? Ajo fitoi! Më pas, ajo dhe Lotus Bakeries punuan së bashku për ta sjellë gjalpin e biskotave Lotus Biscoff në përsosmërinë e tij të qetë.
Pershkrimi
‘-PËRBËRËSIT Biskota (miell gruri, sheqer, vajra vegjetalë [përmban një ose më shumë vaj sojë, vaj luledielli, vaj kanola, vaj palme], shurup sheqeri kaf, bikarbonat natriumi [brumi], miell soje, kripë, kanellë], vaj canola, Sheqer, lecithine soje, acid citrik.Nuk permban arra.
–Nëse e doni Cheesecake, do t’ju pëlqejë edhe më shumë. Pjesa e vështirë është ta lini të qetë gjatë natës, pa u futur fshehurazi në frigorifer për të ngrënë.